Bridging the Gap!
4

Bridging the Gap!

Sep 24 Void  

Bridging the gap for new players and the boot camp agenda!

Date: TBA

Agenda

  • 11:00 – overview of the session 5 mins
  • 11:05 – video / mouse / cfg settings 5 mins
  • 11:10 – aiming basics with weapons 10 mins
  • 11:20 – strafe jumping and movement vanilla (10 mins)
  • 11:30 – cpma movement with slash / anarki / sorlag (10 mins)
  • 11:40 – break until 12pm (20 mins)
  • 12:00 – basics of dueling – ( 10 mins )
    •  – item timing
    •  – positioning
    •  – weapon switching
    •  – sound
    •  – major item importance
  • 12:10 – basics of TDM (10 mins)
    •  – leaving items for team mates
    •  – timing powerups
    •  – playing in synergy
    •  – position
  • 12:20 – Questions (15 mins)
-Additional Information on Abilities and Passives for Champs if there’s time
*I will be tweaking the agenda based on what people are really struggling with, so please bare in mind this agenda might change

4 comments

  • Sep 24, 2018 @ 11:44 am

    Hey bud definitly intrested.
    How about next week Sunday?

  • Sep 24, 2018 @ 22:30 pm

    30 September or so?
    I’m definitely up for it if I get my Internet sorted out.

  • Sep 24, 2018 @ 23:00 pm

    Sounds like it could be fun.

  • Sep 25, 2018 @ 13:03 pm

    This Sunday, the 30th sept could be a good idea. getting a lot of feedback for a sunday.
    I can always do the same workshop a few times for people who might miss the session

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.